NYHETER

Tävlingsresa Vårracet 18-19 mars

2023-01-30

Häng med på tävlingsresa till Blekinge och OK Orions tävlingar i mitten av mars. Mer info finns i inbjudan. Anmälan till Maria Mickelåker via epost eller telefon senast den 5 mars.

Inbjudan tävlingsläger.pdf

Årsmöte 12 februari

2023-01-19

Alla medlemmar hälsas välkomna till årets viktigaste möte. Årsmöte i klubbstugan den 12 februari kl 14.00. Årsmötesförhandlingar, smörgåstårta och prisutdelning. Årsmötesboken hamnar inom kort i eran postlåda. Välkomna!

Orienteringsträningar på veckosluten

2023-01-14

På helgerna fram till och med vecka 8 ordnas det orienteringsträningar med utsatta kontroller. Kontrollerna sätts ut på fredagen och tas in efter kl. 14 på söndagen. På lördagarna kl 10.30 är det gemensam träning. Då finns kartorna vid start, övriga tider hämtar man själv i kartrummet i klubbstugan. Olika längd och svårighetsgrad vid varje träning. Mer info om respektive träning kommer här när det närmar sig.

Vecka 6: Gemensam träning på PAN Kristanstads träningspaket

Samling vid parkering Vantamansvägen Yngsjö

Vecka 7-8: Träning på PAN Kristianstads träningspaket (ej gemensam)

Välkomna! /Träningskommittén

Löpträning vid klubbstugan

2023-01-14

Under vintermånaderna är det löpträning på tisdagar och torsdagar vid klubbstugan. Deltagarna bestämmer själva upplägget på passen. Samling kl. 18.30. På torsdag 9/2 gemensam träning på polarbanorna vid klubbstugan.

Nytt träningsprogram

2023-01-05

Nytt år och nya möjligheter att träna med AIF. Ett nytt träningsprogram finns i fliken Träningar. Välkomna att delta på årets träningar! Träningsprogram januari-mars 2023.pdf

Ny hemsida

2022-12-30

Välkomna till en ny hemsida. Den hemsida som erbjöds via Idrottonline stängdes ner vid årsskiftet. Alla funktioner på denna nya sida är ännu inte på plats, jag hoppas kunna lösa det efterhand. Kalendern här intill är än så länge en google-kalender. Enligt Idrottonline ska den kalender som erbjöds där eventuellt kunna länkas till externa sidor.

Har du en nyhet som ska läggas in på hemsidan? Maila till webmaster(at)andrarumsif.se. Bifoga eventuella filer.